TELLIMUSTELE ALATES 50€ TASUTA TARNE PAKIAUTOMAATI     |     TULE TÖÖLE VÕI VÕIDA 150€ KINKEKAART*   |   TALLINNA KAUPLUS AVATUD E-L 10-18

Opro hambakaitsmed ja sidemed (Queen's Award for Innovation võitja)

OPRO Snap-Fit hambakaitsmed võitsid Inglismaal 53.ndat korda toimunud Queens Award autasustamisel auhinna “Queen’s Award for Enterprise: Innovation.

OPRO toodang on muide ka Ameerika MMA võistlussarja UFC ametlikuks hambakaitsmeks.

Budopunkt on üle maailma üle 15 miljoni hambakaitsme müünud brändi ametlik maaletooja ja edasimüüja Eestis. Loe edasi ja tutvu OPRO tausta, tootevaliku ja eripäradega.

 

Opro mouthguards

 

OPRO - spetsialistide poolt loodud ning sportlaste poolt usaldatud 

 

Hambaarst Anthony Lovati poolt juhitud Opro on bränd, mis sai alguse üle 20 aasta tagasi ideest õhtusöögilauas ning on nüüdseks arenenud üheks innovaatilisemaks brändiks maailmas pakkudes laias valikus hambakaitsmeid ning tugivahendeid sportimiseks.

 

Hambakaitsmete poole pealt on Opro olnud pikaajaline partner erinevate spordiliitude ning koondistega, näiteks England Rugby ja GB Taekwondo ja England Boxing ning varustanud erinevaid professionaalseid kui ka algajaid sportlaseid hambakaitsmetega alustades ragbi ja jäähoki mängijatest kuni poksijateni välja.

 

Opro mouthguards

 

Opro tootevalik

 

Opro tootevalikus on erinevates mudelites hambakaitsmeid ning tarvikuid nende säilitamiseks ja eluea pikendamiseks. Lisaks pakub Oprotec erinevaid tugivahendeid spordiga tegelevatele inimestele.

 

Power-Fit - sportlaste poolt kantud ning spordiliitude poolt usaldatud kõrgeima kvaliteediga hambakaitsmed, mida Opro pakub.

 

Platinum Level  - ainulaadse disainiga hambakaitsmed on kahekihilise ehitusega ning 13 hammaste eraldajaga, mis tagavad maksimaalse sobivuse ja mugavuse.

 

Gold Level - Väga head hambakaitsmed võistlejale, millel on veel vastupidavam välimine kiht, kui Silver hambakaitsmetel ning mugavuse tagamiseks paindlik sisemine kiht. Lisaks on alates Gold Levelist hambakaitsmetel kaasas konteiner, mis aitab hambakaitsmeid vormida maksimaalse mugavuse ja sobivuse saavutamiseks. 

 

Silver Level - Suurepärased hambakaitsmed juba võistlevale sportlasele oma tugevdatud välimise kihiga. Lisaks on alates Silver Levelist hambakaitsmetele, bakterite leviku vähendamiseks, lisatud Biomasteri lisakiht. 

 

Bronze Level - Lihtsates värvitoonides saadaval olevad hambakaitsmed harrastajale.

 

Snap-Fit - suurepärane variant koheseks kaitseks või tagavara hambakaitsmeks. Valikus on ka breketite kandjatele Snap-Fit hambakaitsmed.

 

Tarvikud - lisavalikus on Oprol pakkuda karbid hambakaitsmetele ja kapedele ning vahendeid nende puhastamiseks ja eluea pikendamiseks. 

 

For Braces - Opro tootevalikus on olemas breketite kandjatele nii alumised kui ka ülemised vormitavad hambakaitsmed.

 

Tugivahendid - Opro pakub tugivahendeid kõikidele kehaosadele alates hüppeliigestest lõpetades randmetega. 

 

K-tape - kinesioteip, mis aitab kaasa sinu keha loomulikule paranemisprotsessile. Suurepärane abivahend erinevate vigastuste ja lihasevenituste korral. Õigesti paigutades tõstab teip teie naha lihastest ja liigestest kõrgemale, andes neile hingamis,-ja liikumisruumi ning parandades verevarustust.

 




 

Mis muudab Opro hambakaitsmed erinevaks teistest hambakaitsmetest?

 

Opro pakub palju erinevaid uuenduslikke lahendusi hambakaitsmete turul.

 

Mikroobidevastane lisakiht - Biomasteri mikroobide vastane lisand kaitseb hambakaitsmeid 99.99% ulatuses kahjulike bakterite, seente ja hallituse eest. See lisaaine on lisatud kõikidesse Opro hambakaitsmetesse alates Silver Levelist.

 

Biomaster seob end bakterite rakkude seintele, pärssides nii nende kasvu ning segades ensüümide tootmist, mis takistab rakul energia tootmist. Lisaks segab Biomaster raku DNA’d, ennetades bakterite ülekannet hambakaitsmetele ning karbile ning selle tõttu ei suuda bakterid selle pinnal ellu jääda.

 

Fin tehnoloogia - Parimaks sobivuseks ja püsivuseks on Opro Self-Fit hambakaitsmetes anatoomiliselt paigutatud patenteeritud eraldajad. Seesugune paigutus saavutati tänu ligikaudu miljonilt inimeselt võetud hambajäljenditele. Eraldajad on tehtud spetsiaalsest geelist, mis kuumas vees pehmenevad ning vormimise käigus ümbritsevad tihedalt iga sinu hammast.

 

Vormimistarvik - Platinum ning Gold Self-Fit hambakaitsmetega kaasa käiv tarvik, mis joondab kaitsmed vormimise käigus täpselt suu keskele, tagades sellega veel parema sobivuse ja püsivuse. Lisaks avaldab tarvik vormimise käigus ühtlast survet hammastele, mille tulemusena säilitab hambakaitse minimaalse tiheduse alumiste ja ülemiste hammaste vahel. Viimane on kriitiline löökide kaitses ja neeldumises.

 

Geelist sisemine kiht - hambakaitsmete sisemine kanal on kaetud unikaalse pehme geeli laadse EVA ainega, mis tagab unikaalse sobivuse. 

 

Kuju - Öeldakse, et hambakaitse on täpselt nii hea, kui on ta kuju. Opro on kahekümne aasta jooksul arendanud detailideni välja oma hambakaitsmete kuju, mille tulemuseks on maksimaalne kaitse ning mugavus.

 

Vormimine - Opro hambakaitsmetega tuleb kaasa Power-cage, Fitting Cradle või Fitting Handle. Need on tarvikud, mis teevad hambakaitsmete vormimise nii lihtsaks kui võimalik.

 

Opro mouthguards

 

Mis on erilist OPROteci poolt pakutavatel tugivahenditel ning teipidel? 

 

Opro on loonud tootevaliku, mis on kombineeritud neopreen materjali terapeutilistest ja soojendavatest omadustest ning suurepärastest kompresseerivatest omadustest. Libisemise vastu on tugedele lisatud silikoonist ääred.

 

Kaitse - Samamoodi, nagu hambakaitsmetele, on Opro lisanud ka oma OPROtec sarjale Biomasterit, mis kaitseb ohtude eest, mida palja silmaga ei näe. Hõbedaioonide tehnoloogial põhinev Biomasteri kaitsekiht ennetab bakterite kasvu, mille tulemusena ei suuda bakterid sellel pinnal ellu jääda. Biomaster on lisatud K-tape kinesioteipidele.

 

Taastus - Toodetes sisalduv neopreen hoiab paremini soojust, mille tulemusena käib veri kiiremini ringi ja liigeste ja lihaste valu taandub ning taastus on kiirem. Nende kompressiooni tehnoloogia on spetsiaalselt kavandatud pikaajaliseks mugavuseks samal ajal toetades lihaste sooritusvõimet ja taastust vigastustest.

 

Opro kokkuvõtvalt

 

Opro on suurepärane bränd, mille tooted on toodetud Suurbritannias ning mis tugevalt usub oma toodete turvalisusesse ning kvaliteeti. OPROtec tugisidemed on eluaegse garantiiga, mis tõestab, kui väga Opro oma toodetesse usub ning hambaarstide poolt loodud hambakaitsmed on CE sertifikaadiga ning Queens Awards tunnustusega.




OPRO toodete soetamine

 

Endale hambakaitsmeid ja sidemeid soetama hakates tutvu Budopunkti e-poe OPRO toodete valikuga või tule  läbi meie esinduspoest aadressil Artelli 7, Tallinn. Meie poes saad nõu pidada asjatundlike müüjatega ning proovida erinevaid mudeleid, et leida just Sinule sobivaim. 

 

Kui artikkel oli Sulle kasulik, siis kliki “Meeldib” ja kui võiks ka Su sõpru huvitada, siis kliki “Jaga”.

Sinu tagasiside on meile väga tähtis!