TELLIMUSTELE ALATES 50€ TASUTA TARNE PAKIAUTOMAATI     |     MAKSA HILJEM ESTO JÄRELMAKSUGA   |   TALLINNA KAUPLUS AVATUD E-L 10-18

Gymstick - treeningvahendite terviklahendused

Gymstick on aastal 2003 Soomes loodud innovatiivne ja spordihariduslik treeningvahendite bränd. Mitmekülge valik fitness tooteid, mille hulgas on nii koduseeria kui ka spordiklubide tasemele suunatud sporditarbeid.

 

Gymsticki klientuuriks on  jõusaalid, spordi- ja tervisekeskused, ettevõtted, spordiklubid, füsioteraapia kliinikud, treenerid kui sportlased.  

 

Gymstickil on tunnustatud ning ulatuslik edasimüüjate ja distribuutorite võrgustik, mis esmalt hõlmab kogu Soome turgu ning laiemalt kogunisti kuut kontinenti.  

 

Budopunkt on Gymstick brändi ametlik edasimüüja Eestis.

 

Gymstick


 

Mis tooted on Gymstick tootevalikus?

 

Gymsticki tootevalikus on järgnevad tooteklassid:


- wellness ja „aktiivse kontori“ tooted

- trenažöörid ja kardioseadmed

- jõutreeningu seadmed ja vahendid

- fitness treeningu väikevahendid

- aqua seeria

Alljärgnevalt tutvustame iga klassi tooteid lähemalt.

 

Gymstick

 

Wellness tooted

Aktiivse kontori spordivahendid, mis muudavad Sinu personali töö keskkonna mõnusaks ja vaheldusrikkaks. Erinevad trenažööri variandid, mis on kohandatud kontori tingimustesse + mitmed massaaži- ja lõõgastustooted – massaažipadjad, -pallid, -rullid. Sobilikud just ettevõtete/kontori personalile.

Mitmete treeningvahendite abil saab luua kontoris keskkonna, kus ettevõtte töötajatel on võimalus oma töökohas „aeg maha võtta“, puhastada mõtteid ja koguda energiat. Aktiivse pausi tulemusena kasvab töötaja suutlikkus oma tööülesannetele uue hooga keskenduda ja tehtud tööd värske ning erksa meelega analüüsida.

 

Gymstick

 

Kardioseadmed/trenažöörid

Valikus on pro (spordiklubid, jõusaalid) ja koduseeria kardiomasinad – jooksulindid, sõudeergomeetrid, velotrenažöörid ja crosstrainerid. Investeering Sinu või ettevõtte personali heaolu ja tervise nimel, mis tasub kuhjaga tagasi, kui võtad eesmärgiks seda ka regulaarselt kasutada.

Masinate hinnaklass sõltub paljuski sellest, kuhu ja kellele trenažöör kasutusse läheb. Koduseeria masinad on kindlasti soodsamad, kui spordiklubide varustus, kus päevast päeva on kasutustihedus suur, mis nõuab ka trenažöörilt pikaajalist vastupidavust.

 

Gymstick

 

Jõutreening

Jõutreeningu seadmed – erinevad jõupingid, –masinad ja ketaste/hantlite jmp alused – samuti jagunevad need pro ja koduseeria tasemetele.

Sobilikud näiteks just ärihoonete või erinevate ettevõtete oma jõusaalidesse (sh ka koolidele)

 

Jõusaali treeningvahendid

Kangid, kettad, sangpommid – valida saab eri seeriate vahel, sõltuvalt kasutustihedusele ja vajadustele.

Gymstick pakub ka erinevaid hantlite ja aluste komplekte, mistõttu saab koheselt terviklahenduse nii vahendite kui ka nende hoiustamise osas.

 

Gymstick

 

Fitness treeningu väikevahendid

Võimlemismatid, kummilindid, hüppenöörid, trx-laadsed rihmad jpm. Sobilikud spordivahendid koju, jõusaali ja ka kontorisse. Head käepärased vahendid, mida kasutada iseseisvalt üldkehalisel treeningul.

Hea nõuanne: kui tööalaselt tuleb ka palju reisida, siis on alati hea kaasa pakkida näiteks kummilint või hüppenöör – kerged ja tõhusad sporditooted, mis hoiavad Sind toonuses.

 

Aqua seeria

Spetsiaalselt veetreeninguteks mõeldud versioon Gymstick innovatiivsest treeningpulgast. Sobib spordiklubidesse/koolidele basseini rühmatreeninguteks.

Eesti maastikul veel ehk tundmatu, kuid äärmiselt toimiv vahend. Peale vaadates ei juhtu midagi, sestap soovitame enne hinnangu andmist toodet ise proovida.

 

Gymstick

 

Gymstick kokkuvõtvalt

 

Parim osa Gymsticki juures on brändi terviklahendused, mida ka Budopunkt oma igapäeva töös ellu püüab rakendada ja oma klientideni viia. Tagame Sulle head laoseisud ja kiire tarne.

 

Gymsticki tooted on välja valitud oma personalist asjatundjate poolt – seega on isiklik kontakt sortimendi valikul üks kvaliteedifaktoreid, mida usaldab ka Budopunkti tiim. Enamus toodetel on saadaval ka treeningvideod – kõik need punktid kokku moodustavad hoolikalt läbimõeldud teenuse.

 

Gymstick

 

Budopunktist

 

Budopunkt on 1997. aastal Tallinnas avatud jaapani võitluskunstidest inspireeritud spordi-, tervise- ja elustiilitoodete pood. Kümme aasta hiljem avasime oma esimese veebipoe, aastal 2014 alustasime läbi internetipoe tegutsemist Soomes ja Lätis ning 2017-ndal aastal sisenesime Leedu turule.

 

Oleme aastaid koostööd teinud fitness ja võitluskunsti spordiklubidega ning erinevate riigiasutustega – politsei -ja militaarüksustega, koolide ja valdadega.

 

Budopunkti meeskond jagab nõuandeid ka hotellidele ja terviseasutustele erinevate spordivahendite (poksikotid, spordimatid, fitness tooted)  valimisel vastavalt kliendi nõudmistele ja võimalustele. Soovitused, tooted & kohale toimetamine  – oleme abiks tervel teekonnal.

 

Meil on olemas esinduskauplus Tallinnas,  kus on võimalus reaalselt ise tooteid näha ja proovida. Koostöös Budopunkti tiimiga saab oma nägemusele ja meie soovitustele leida sobilikud spordivahendid. Lisaks pakume võimalust ka kataloogi tellimusteks – selleks pakume personaalselt oma klientidele toote konsultatsiooni ja võimaluste tutvustamist. 

 

Kui Sul on juba visioon oma soovidest olemas või alles otsid lahendusi, siis anna sellest märku e-maili aadressil marika@budopunkt.ee või helista 6543 029 numbril.

 

Tutvu e-poe Gymstick tootevalikuga

 

Kui artikkel oli Sulle kasulik, siis kliki “Meeldib” ja kui võiks ka Su sõpru huvitada, siis kliki “Jaga”.