TELLIMUSTELE ALATES 50€ TASUTA TARNE PAKIAUTOMAATI     |     MAKSA HILJEM ESTO JÄRELMAKSUGA   |   TALLINNA KAUPLUS AVATUD E-L 10-18

Sambo

1 Toode

lehekülje kohta
Määra kahanev järjestus
  1. DSI FIAS sambo saapad
    51,00 €

1 Toode

lehekülje kohta
Määra kahanev järjestus

Sambo on võitluskunst ja võitlussport, mis tähistab SAMozashchita Bez Oruzhiya (tähendab "enesekaitse ilma relvadeta").

Sambot on mitut liiki, kuid võitluskunst jaguneb kahte põhikategooriasse: sport sambo ja võitlus sambo.

Sport sambo on sambo võistlusvorm, mis sarnaneb maadluse ja judoga. Levinumad võtted on haaramine, takedownid ja jalalukud, mis on sarnased käelukkudega, kuid mida teostatakse jalgadega.

Võitlussambo seevastu on sõjaline võitlusstiil, mis hõlmab relvade kasutamist ja desarmeerimistehnikaid.

Teised sambo tüübid on freestyle sambo, mille Ameerika Sambo Assotsiatsioon tutvustas 2004. aastal, enesekaitse sambo, mis on enesekaitseks, ning erisambo ja rannasambo.

Sambo praktiseerimisel võib olla palju eeliseid. See võib aidata parandada oma füüsilist vormi, jõudu, paindlikkust ja vastupidavust. Samuti võib see aidata parandada teie tasakaalu, koordinatsiooni ja reflekse. Lisaks võib see aidata parandada teie vaimset tervist, vähendades stressi, ärevust ja depressiooni. Sambo harjutamine võib aidata parandada ka enesekindlust, enesehinnangut ja enesedistsipliini.

Rahvusvaheline SAMBO Föderatsioon (FIAS) on SAMBO spordi mittetulunduslik organisatsioon ja juhtorgan. Meie tooted on FIAS poolt heaks kiidetud.

Sambos kasutatavad seadmed on väga sarnased teiste võitluskunstide omaga. Sambo harrastajad kasutavad erinevaid kaitsevahendeid, sealhulgas peakaitsmeid, kindaid jne. Vormiriietus sambos sisaldab sambovkat ja vööd võitluse ajal.

Sambo varustuse hulka kuuluvad -